În perioada 19-21 Octobrie 2016, în cadrul Conferințelor RoEnergy pe tema energiilor regenerabiile va avea loc la Timișoara Târgul Internațional "ENERGII REGENERABILE & EFICIENȚA ENERGETICA"

Locația evenimentului: Pavilion Expovest (Hotel Senator), Conference Room, Calea Lugojului, 7 , Timișoara, Timiș, România

Teme conferințe


Energie + Eficiența la cea de-a VIII-a ediție a Târgului și Conferințelor
RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

A devenit deja o tradiție ca în luna noiembrie toți jucatorii cheie sa își dea întâlnire la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, Platforma României pentru energie regenerabila și eficiența energetica. Evenimentul va reveni în 2015 cu cea de-a VIII-a ediție, între 18-20 noiembrie, la Sala Palatului din București. Ediția din acest an își propune sa abordeze tematici pentru un viitor sustenabil, sa concentreze într-un singur loc factori de decizie, investitori și beneficiari și sa faciliteze transferul de know-how. O atenție deosebita va fi acordata tematicii de eficiența energetica, dat fiind impactului pe care acest domeniu îl are asupra economiei, mediului, securitații energetice naționale , precum și beneficiilor sociale ale acestuia asupra României.

Pentru mai multe informații puteți vizita website-ul www.enreg-expo.com.

COMUNICAT DE PRESA

INVITAȚIE


România - Ungaria - Serbia: pentru a VII-a oară împreună la ENREG ENERGIA REGENERABILA® 2015!

Cel mai mare târg pe energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din vestul țării, ENREG ENERGIA REGENERABILA® va reveni pentru a VII-a oară, între 4-6 martie 2015, la Expo Arad.

Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

COMUNICAT DE PRESĂ

INVITAȚIE


Trăiţi experienţa RENEXPO®!

- Aflaţi informaţii recente cu privire la Feed in tariff şi problemele legislative în România Intraţi în contact direct cu experţi şi lideri din domeniul hidroenergiei
- Găsiţi la un loc întreaga linie de proces a unei centrale de biogaz
- Învăţaţi cum să vă faceţi casele şi oraşele independente energetic

Când și unde va avea loc evenimentul? - RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE revine în perioada 19-21 noiembrie 2014, la Sala Palatului din București.


ENREG ENERGIA REGENERABILA® 2014

ENREG ENERGIA REGENERABILA® - Poarta de Vest a României pentru investitorii în energie regenerabilă, va reveni între 9-11 aprilie 2014 cu cea de-a 6-a ediție a celui mai mare târg pe energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din triunghiul de frontieră România - Ungaria - Serbia. Interesul comun, pe care cele 3 țări le au pentru acest domeniu va fi prezentat la un eveniment internațional în centrul expozițional Expo Arad Internațional.

Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com

COMUNICAT DE PRESĂ

INVITATIE